Over T.

Ik ben T., een jongen geboren in het lichaam van een meisje.

Voorlopig ben ik lichamelijk gezien dus een meisje (maar daar wordt aan gewerkt 😉 )
Ik wil jullie graag meenemen in mijn zoektocht naar een match tussen mijn gevoel en mijn lichaam.

Om jullie een beter beeld te geven van wie ik ben vertel ik hieronder nog een beetje meer over mezelf.

Natuurlijk neemt die zoektocht op de moment het meeste van mijn tijd in beslag maar ik ben meer dan alleen T, die transgender.
Ik ben 19, woonachtig in Oost-Vlaanderen. Ik ben graag actief bezig (zo ga ik 3 keer per week zwemmen, meermaals per week wandelen en doe ik fitness), ik hou van lezen, probeer af en toe eens iets te tekenen en ben de laatste jaren zeer geïnteresseerd in psychologie. Dat laatste heeft ook een grote rol gespeeld in mijn keuze voor het volgend academiejaar. Na een jaar volledig te kunnen spenderen aan mezelf ontplooien is het toch terug tijd geworden om te gaan studeren. Dus studentenleven ‘here I come’! Bovenal voel ik me vooral “gewoon” de vriend van mijn fantastische vriendin, zij steunt me door dik en dun.

De reden waarom ik deze blog gestart ben is niet zozeer omdat ik van schrijven hou maar eerder omdat ik mijn verhaal en persoonlijke ervaringen graag wou vastleggen en delen.

Ik ga voorlopig niets op vaste tijden plaatsen aangezien de hoeveelheid materiaal voor een artikel een beetje afhangt van welke dingen ik wanneer meemaak, welke afspraken er in UZ Gent zijn geweest en welke veranderingen er hebben plaats gevonden. Maar ik ga zeker proberen om één keer per week een artikel online te plaatsen.
Dus kom zeker af en toe langs om even te kijken! Veel lees- en kijkplezier!

Als je graag nog iets meer wil weten of je wil iets vertellen, stuur gerust een mailtje naar buitengewoonuniek@gmail.com!


Een gedachte over “Over T.

  1. Jo, ik heb je genomineerd voor de Liebster Award. Ik vind het namelijk heel leuk om je blog te volgen :).
    Neem vooral even een kijkje op mijn blog om te zien wat het inhoudt etc. En als je geen zin hebt, vooral laten schieten dit. Als je het wel gaat doen, ik ben benieuwd naar je antwoorden :D.

    Like

Plaats een reactie